Viktig å gjøre gode valg

Det er kanskje å foregripe situasjonen litt, men vi antar at ditt selskap, eller organisasjon, har farger og et slags design. Den har i det minste en logo, noe en kan bruke til å kjenne det igjen med en gang? Om det ikke er tilfellet, så er det noe som bør være førsteprioritet. Men om du har ordnet det så er det viktige ting å tenke på også her. Man bør alltid forsøke å matche produkt-klær og -artikler med hvordan selskapet ser ut, spesielt med tanke på farger. Det første du tenker på når du hører McDonalds er vel kanskje rød og gull, sammen med den gullfargede buen. Slike ting er veldig viktige, spesielt om man har bestemt seg for å markedsføre på en aggressiv måte.

11 - Viktig å gjøre gode valg

Ved å skape assosiasjoner på ulike nivåer så styrker man varemerket enda mer og gjør det til noe som folk vet hva er. Mye avhenger på hva slags varemerke man har, og fargene, men som oftest kan man løse det, spesielt om man har et godt øye til hvordan farger spiller opp mot hverandre. Det er egentlig viktig å bare lage noe som ser bra ut, og det behøver ikke nødvendigvis å være noe som er dyrt eller komplisert. Faktisk så kan det å holde det ganske enkelt være til fordel, fordi om man gjør det så er det ytterligere en ting som folk assosierer positivt med varemerket.

Det kan virke litt skremmende å gjøre dette, men å ha litt variasjon i fargene bør ikke nødvendigvis være dumt. Det er bare at man må liksom gjøre de rette valgene, og vi vet at det høres litt abstrakt ut. Fordi man vet jo ikke hva de rette valgene er, før man har tatt de, og sett hva konsekvensene er. Så et nøkkelord her blir da naturlig nok; modighet.

About the Author: admin