Reklame for alle sesonger

Om du virkelig ønsker å være ivrig på dette med produktklær, og gjøre det på en måte som dekker alle behov – hvorfor ikke lage mange plagg som passer de ulike årstidene vi har i året? Spesielt her i Norge er jo det en god idé, da det virker som været skifter så raskt hele tiden at man må ha plagg klart hele tiden. Det er jo ikke rent sjeldent at man må ha på seg gensere på sommeren, fordi været ikke har holdt. Det samme gjelder jo vinteren, hvor det kan bli varmt så plutselig at man må ta av seg luer og hansker, og tykke jakker også.

Men om man har klær som passer til alle årstidene, med trykk som passer fint til dem, så har man dekket sitt eget behov ganske godt. Man kan, og kanskje til og med bør, lage produktklær som passer spesifikt til årstidene. Da får man en bedre symmetri i det, da målet er å få folk til å legge til varemerket. Det å lage klærne med trykk som passer de ulike årstidene er naturligvis en god tanke, og det man bør gjøre. For eksempel så kan man ha luer som har et trykk som passer til vinteren, sammen med logoen. Det kan man ikke gjøre til sommeren, hvor man kanskje heller bør bruke lettere trykk på t-skjortene, med et budskap passende for den tiden.

51 - Reklame for alle sesonger

I all hovedsak så handler det om å utnytte potensialet man har, uansett hvor lite eller stort det er. Starter man på en god måte, så øker det oppmerksomhet og det er noe som bare kan balle på seg. Det å ha klær i det hele tatt som passer for alle årstidene er uansett noe som er smart og en god løsning. Man bør være synlig hele året rundt.

About the Author: admin